Όροι Χρήσης της Ιστοσελίδας

- Δεν επιτρέπεται η αποστολή μηνυμάτων που περιέχουν προσβλητικό περιεχόμενο, που θίγουν και προκαλούν με χαρακτηρισμούς, τους υπόλοιπους χρήστες.

- Το περιεχόμενο του μηνύματος θα πρέπει να είναι περιεκτικό, σαφές και επί της ουσίας. Βοηθήστε τους αναγνώστες της κοινότητας να βρούν με ευκολία αυτό που ψάχνουν χωρίς να είναι αναγκασμένοι να διαβάσουν δέκα μηνύματα χωρίς ουσία ή εκτός θέματος.

- Απαγορεύεται ρητά η αποστολή περιεχομένου όπως τρομοκρατικού, απειλητικού, ακραίου πορνογραφικού υλικού, περιεχομένου που προωθεί θρησκευτικούς ή άλλους τρόπους προσηλυτισμού και γενικότερα περιεχόμενα που είναι ενάντια στα χρηστά ήθη.

- Πολιτικές και οπαδικές (ποδοσφαιρικά κ.λ.π.) συζητήσεις, καλό είναι να αποφεύγονται ή να γίνονται με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό προς όλους τους χρήστες.

- Μη χρησιμοποιείτε «όλα κεφαλαία» για το περιεχόμενο των μηνυμάτων σας. Χρησιμοποιήστε κεφαλαία όταν θέλετε να τονίσετε κάτι. Τα κεφαλαία γράμματα είναι δυσανάγνωστα, ιδίως σε μεγάλα κείμενα. Επίσης, στη γλώσσα του Διαδικτύου τα κεφαλαία γράμματα σημαίνει «ΦΩΝΑΖΩ», και είναι αιτία πολλών παρεξηγήσεων.

- Δημοσιεύστε τα μηνύματά σας κατά προτίμηση στα Ελληνικά. Ανορθόγραφα, ασύντακτα και γενικώς κείμενα τα οποία δεν βγάζουν νόημα στην Ελληνική γλώσσα θα διαγράφονται.

- Μην κάνετε την ίδια δημοσίευση σε δύο ή περισσότερες διαφορετικές Δημόσιες Συζητήσεις διότι οι επιπλέον δημοσιεύσεις θα διαγραφούν.

- Όταν στις δημοσιεύσεις σας χρησιμοποιείτε περιεχόμενα από άλλες πηγές (εφημερίδες, άλλες ιστοσελίδες, περιοδικά) από τις οποίες δεν έχετε το δικαίωμα αναπαραγωγής, παρακαλείσθε να γράφετε αποσπάσματα από τις ξένες αυτές δημοσιεύσεις και στη συνέχεια να γράφετε το όνομα της πηγής από την οποία «αντλείτε» τη δημοσίευσής σας, και σχετικό link προς αυτή, αν είναι ιστοσελίδα στο Διαδίκτυο. Δημοσίευση ολόκληρου του άρθρου της ξένης πηγής χωρίς άδεια αποτελεί παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και μπορεί να διωχθεί ποινικά.

- Κάθε μέλος δικαιούται έναν και μόνο λογαριασμό. Έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις που ένα μέλος δημιουργεί διαφορετικούς λογαριασμούς και nicknames με σκοπό να επιτεθεί, διαφημίσει, ή δημιουργήσει γενικά αναστάτωση στην κοινότητα χωρίς να γίνει αντιληπτό. Εκτός από την καταγραφή της IP του κάθε μηνύματος, το vasilopoulo.gr διαθέτει την ανάλογη τεχνολογία η οποία μας δίνει τη δυνατότητα να μπορούμε να διασταυρώσουμε αν διαφορετικές δημοσίευσεις από διαφορετικά nicknames προέρχονται από το ίδιο μέλος. Όταν τέτοιες περιπτώσεις γίνονται αντιληπτές θα διαγράφονται και οι δύο ή περισσότεροι λογαριασμοί που έχουν δημιουργηθεί.

- Για το δικαίωμα ανάρτησης άρθρου στην ιστοσελίδα, είναι απαραίτητο να δηλωθεί η ταυτότητα του κάθε χρήστη σε κάποιον διαχειριστή. Απρόσωπα nicknames όπως "babygirl", "lonelyboy" κλπ. μπορούν να εγγραφούν, αλλά θα στερούνται το δικαίωμα ανάρτησης περιεγχομένου.

- Οι Συντονιστές του vasilopoulo.gr έχουν το δικαίωμα να διαγράψουν, τροποποιήσουν, ή μετακινήσουν δημοσιεύσεις/δημόσιες συζητήσεις χωρίς καμία προειδοποίηση.

- Δεν επιτρέπεται η ανακοίνωση αποχώρησης. Δυσαρεστηθήκατε με τη λειτουργία του site, δεν συμφωνείτε με τους κανόνες του ή δεν σας άρεσε η συμπεριφορά κάποιων μελών; Μπορείτε να αποχωρήσετε αθόρυβα. Η ανακοίνωση της αποχώρησής σας δεν είναι ανεκτή.

- Εάν κάποιο μέλος επανειλημμένα παραβιάζει τους παραπάνω όρους και δε σέβεται τις υποδείξεις των Συντονιστών της κοινότητας κινδυνεύει να αποκλειστεί οριστικά από την κοινότητα. Σε περίπτωση μη συμμόρφωσης με τους ανωτέρω όρους χρήσης το μέλος θα αποβάλλεται προσωρινά (1 εβδομάδα). Αν και πάλι παραβεί τους όρους χρήσης, τότε θα αποβάλλεται οριστικά.

- Το vasilopoulo.gr διατηρεί το δικαίωμα, χωρίς προειδοποίηση, να αλλάξει ή αναπροσαρμόσει τους όρους χρήσης όταν κρίνεται ότι αυτό είναι αναγκαίο.