ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Ο ΥΠΟ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟ ΜΟΛΟΣΣΩΝ ΟΡΕΙΝΟ ΔΗΜΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ...

ΜΑΝΑ  ΗΠΕΙΡΟΣ  ΣΥ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ ΜΑΝΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ

ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Ο ΥΠΟ ΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟ ΜΟΛΟΣΣΩΝ ΟΡΕΙΝΟ ΔΗΜΟ.
ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΙΚΑ ΑΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΡΕΙΝΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ.
ΕΝΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΟ(Α)–ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΟΡΕΙΝΟ ΔΗΜΟ ΜΟΛΟΣΣΩΝ … καλώ σήμερα τους τότε μικρόψυχους επικριτές ως σημερινούς κριτές… και γνώστες των γεγονότων που ο ίδιος ο χρόνος έδηξε να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥΣ ( ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ) κάλιο αργά παρά πότες έλεγαν οι πάνσοφοι φιλόσοφοι του Ελληνικού πνεύματος και φωτός ….
Ίσως να είναι η τελευταία ευκαιρία ώστε να μπορέσουν τα ορεινά χωριά μας να έχουν ανάπτυξη και την επιστροφή της νεολαίας στης ρίζες της .
Σας Καλώ κάθε υπεύθυνο άρχοντα από όπια θέση και αν κατέχει …Σας θέτω ένατη τον ευθηνών σας μια και έχετε στα χεριά σας της τύχες αυτού του ορεινού τόπου να προχώρηση άμεσα σε ενημέρωση των συμπολιτών μας και τις κατά τόπους τοπικές κοινωνίες καθώς των αρμοδίων φορέων για την ορθότητα του αιτήματος μας μια και το 87% της γεωγραφικής έκτασης είναι ορεινή όγκοι ( βουνα ) του υπό ανασύσταση και με προτεινομένη ονομασία ορεινού δήμου Μολοσσών .
Υιοθετώντας το αίτημα την ονομασία ορεινού δήμου την υπό ανασύσταση δήμο μολοσσών προχωρώντας στης βολιδοσκόπησης και διαβούλευσης με τους σημερινούς δήμους ώστε η κυβερνητικές αποφάσεις να μην έρθουν… «φυτευτές!»
ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΥΠΟ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΟΛΟΣΣΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΡΕΙΝΟ ΔΗΜΟ ΜΟΛΟΣΣΩΝ…
ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ…
ΩΣ δημότης Βασιλόπουλο αιτούμε την άμεσοι αποχώρηση του χωριού μας από τον ( κατά παράδοση δήμο Ζίτσας) και την ένταξη του στο υπό επανασύσταση δήμο Μολοσσών με την ονομασία του υπό σύσταση δήμου Μολοσσών σε όρνιου δήμου όπως ο NOMOΣ 4071/2012 – ΦΕΚ Α 85 ορίζει ( βλέπε αναλυτικά το νόμο στο τέλος του κείμενου ).
Επίσης αιτούμαι ως μέλος της ΕΝ Αθήναι Αδελφότητας Βασιλοπουλιωτων Ηπείρου η παρούσα δημοσίευση είναι και αίτηση για την σύγκληση σε έκτακτη Γενική συνέλευσης των μελών με μοναδικό θέμα την μεταφορά του χωρίου μας και ένταξη διοικητικά στον υπό σύσταση δήμου μολοσσών ανεξάρτητα να αυτός ονομαστή ορεινός η όχι.
Βασιλόπουλο 20 -09-2015
Φωτίου Στυ. Βασίλειος
Υστερόγραφο
ΜΑΝΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΣΥ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΑ ΜΑΝΑ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ
Υστερόγραφο 1.
ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΩΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ!!! ΑΜΕΣΗ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟ ΥΠΟ ΕΠΑΝΑΣΥΣΤΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΜΟΛΟΣΣΩΝ ΜΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΡΕΙΝΟ ΔΗΜΟ ΜΟΛΟΣΣΩΝ
Υστερόγραφο 2.
Να έχεις ένα στόχο για όλη σου τη ζωή, ένα στόχο για ένα μέρος της ζωής σου και ένα στόχο για κάθε χρόνο. Ένα στόχο για κάθε μήνα, ένα στόχο για κάθε εβδομάδα, ένα στόχο για κάθε μέρα, ένα στόχο για κάθε ώρα και κάθε λεπτό. Και να θυσιάζεις το μικρότερο στόχο για το μεγαλύτερο. Λέων Τολστόι, 1828-1910, Ρώσος συγγραφέας.

Περισσότερες πληροφορίες ...
https://boskotsopanhs.wordpress.com/2015/09/22/%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%...

Διευθύνσεις e-mail = [email protected]

Κατηγορία: